Черетлĕ Лару

2010 çулхи çĕртме уйăхĕн 29-мĕшĕнче район администрацийĕнче район Пухăвĕн депутачĕсен ларăвĕ пулнă.

Кун йĕркине 6 тĕп ыйту кĕртнĕ, Сĕнтĕрвăрри районĕн вырăнти хăйтытăмлăх органĕсен суйлавĕн суйлав округĕсен схемисене çирĕплетесси çинчен; Чăваш Республикин Сĕнтĕрвăрри районĕн 2010-2012 çулсенчи социаллă-экономикăлла аталанăвĕн район Программи çинчен; Сĕнтĕрвăрри район Пухăвĕн депутачĕсен «Чăваш Республикин Сĕнтĕрвăрри районĕн 2010 çулхи бюджечĕ çинчен» йышăнăвне улшăнусем кĕртесси çинчен; «Чăваш Республикин Сĕнтĕрвăрри районĕнче 2010-2015 çулсенче экологи хăрушсăрлăхне ÿстересси» çинчен йышăннă тĕллевлĕ район Программи çинчен; Чăваш Республикин Сĕнтĕрвăрри районĕнче 2010-2015 çулсенче тата 2020 çулчченхи тапхăрта энерги перекетлесси тата энергетика эффективлăхне ÿстересси» муниципаллă Программа çинчен; «Чăваш Республикин Сĕнтĕрвăрри районĕн муниципаллă пурлăхне 2010 çулта приватизацилемелли малашлăхлă план çинчен» 2009 çулхи раштавăн 11-мĕшĕнче Сĕнтĕрвăрри район Пухăвĕн депутачĕсем йышăннă С-54 1 "-лĕ решение улшăнусем кĕртесси çинчен, çавăн пекех кулленхи ытти тĕрлĕ ыйтусем.

Тĕп ыйтусем тăрăх район администрацийĕн пуçлăхĕн çумĕ С. Лазарев, организацилле ĕçсен пай пуçлăхĕ К. Федорова, финанс пайĕн пуçлăхĕ Л. Данилова, пурлăхпа çĕр хутшăнăвĕсен секторĕн заведующийĕ Г. Андреев, экономика секторĕн заведующийĕ Н. Яковлев докладсем тунă.

03 июля 2010